Pages

Sunday, May 8, 2011

Gomo Kelate Gomo

Assalamualaikum.


Tertarik tengok satu laman web nie. Dalam tue ada gambar best :mCamera:. Kagum tengok. Mudah-mudahan dapat jadi contoh buat pemain dan penyokong dari negeri-negeri lain. Solat laa walau di mana jua anda berada. Dah setel bab solat, baru dapat tengok match dengan happy :mGelak:. Pemain pun bertambah keyakinan untuk bermain sehingga menang.


Maaf..gambar xberapa nak clear..

Sumber: Link

Ingat nak letak gambar pemain sekali tapi tak boleh. Diorang tak tutup aurat..hoho :mHihi:. Dah tutup aurat dengan sempurna nanti baru boleh letak. Semoga dikurniakan hidayah buat semua pemain bola sepak seluruh Malaysia.
~Asal Kelate Bereh Blako~ :mKening:

p/s: Saya buke oghe Kelate.

0 comments: